Міні пароконвектомат Unox
Останнім часом пароконвектомати стали досить популярні у користувачів професійного кухонного обладнання. Проте, кухарі, що займаються приготуванням їжі на кухнях невеликого розміру, не змогли оцінити по достоїнству всі можливості громіздкого апарату. Так, пароконвектомати марки Unox , що вміщають 6 або 10 рівнів, блискуче справляються з повним завантаженням, не рентабельні при виготовленні невеликого числа страв.
Для задоволення потреби в тепловому обладнанні з низькою продуктивністю в продажу з'явилися моделі пароконвектоматів «Міні & raquo ;. Було налагоджено виробництво апаратів, розрахованих на використання харчових лотків розміру 2/3 і 1/3.
Компактний тепловий обладнання UNOX відрізняється від спочатку вироблених пароконвектоматів рядом позитивних моментів. Стаціонарне підключення до джерела води для них не обов'язково, є можливість автономної роботи з підключеною помпою. Вода при цьому зливається в підставлений бак.
Устаткування цього типу засноване на інжекторному вигляді пароутворення, що дозволяє витрачати лише шість літрів води в годину. Більш економне споживання електроенергії без сумнівів відноситься до плюсів компактного апарату.
Нещодавно на заводах UNOX (Італія) випустили серію пароконвектоматів XVC , з автоматизованою панеллю керування. При цьому завантаження йде від п'яти рівнів з розмірами 2/3 і 3 GN 2/3. За функціоналом це обладнання нічим не поступається спочатку були випущені Пароконвектомати . Модель «Міні» дуже компактна, і може бути закріплена на стіні за допомогою кронштейна.
Якість вироблюваної Пароконвектомати Unox їжі, незважаючи на малі габарити, гарантовано висока. Виробник зменшив розмір обладнання, зберігши його універсальність. Оригінальне і дуже зручне теплове обладнання смажить, гасить, готує на пару і на грилі. Можливість готувати для одного-двох клієнтів без істотних втрат електроенергії вельми цінна.
Апарат невеликого розміру дозволяє приготувати кілька страв відразу, не побоюючись змішування запахів. До плюсів обладнання відносяться зручність і простота в експлуатації, безпека.
Їжа, приготована в апараті марки Unox , зберігає всі свої корисні якості і властивості, виглядає досить привабливо і апетитно. Приготовані на пару овочі не змінюють своєї форми і кольору.
Зручність і компактність зробили пароконвектомати незамінними помічниками, як на професійних кухнях, так і на виїзних заходах. Апарат буде цікавий і тим, хто вже придбав теплове обладнання з великим завантаженням, і додатково має намір придбати більш компактний варіант.
Дане обладнання здатне значно знизити вагові втрати продукції, пов'язані з термічної обробкою (до 60% у м'яса і до 80-100% у гарнірів і овочів) і скоротити застосування жиру до мінімуму.
Компактна техніка дозволяє скоротити витрати електроенергії в кілька разів. Якщо порівнювати з електроенергією, споживаної Пароконвектомати на 6 і більше рівнів, економія складе 30-40%. Крім цього тимчасові витрати на приготування їжі скорочуються майже на половину, на 2/3 скорочується споживання води.
Якщо ви маєте намір отримати оптимальне співвідношення ціни/якості, купуйте надійні і практичні пароконвектомати «Міні» для професійної кухні невеликого розміру.