Комплексне оснащення підприємств харчування обладнанням

Комплексне оснащення обладнанням підприємств харчування. Заявка

Заповніть необхідну контактну інформацію, а також вкажіть, якого закладу Ви плануєте відкрити. Наші менеджери розрахують все необхідне обладнання для кухні з урахуванням побажань клієнта та специфікою об'єкта.

Ми надаємо такі послуги з проектування:

  •   Виїзд на об'єкт керівника проекту для точного вимірювання приміщення.
  •   Підбір професійного обладнання.
  •   Упорядкування проекту з розміщення обладнання за всіма технологічними стандартами.
  •   Проект у 3D .
  •   Нанесення на креслення проекту точок виведення комунікацій.
  •   Підготовка технічних завдань для будівельників, електриків, сантехніків та вентиляційників.
  •   Формуємо специфікацію з обладнання, технічні характеристики, зображення, ціни.
  •   Підготовка проектної документації

Вартість послуг:

  •   Вартість роботи з проектування об'єкта громадського харчування та торгівлі залежить від площі та складності приміщення.
  •   Безкоштовний проект – у випадках підписання договору на комплексне оснащення професійним обладнанням із компанією Фуд Еквіп.

Проектні роботи відбуваються за передоплатою.


Створення інтернет-магазину нашими партнерами на основі ImageCMS

  •   Індивідуальний підхід.
  •   Економія часу та грошей.
  •   Детальна документація та консультації.
  •   SEO оптимізація "З коробки".
  •   Допомога з придбанням домену та встановлення на партнерський (або будь-який інший) хостинг.

Наші партнери з радістю допоможуть зі створенням інтернет-магазину високої якості в найкоротший термін.

З питань створення сайту просимо писати на email info@food-equip.com.ua

Бізнес "Під ключ"

Окрім основного напряму – продажу професійного обладнання у сфері HoReCa – компанія Фуд-Еквіп здійснює проектування підприємств та комплексне оснащення об'єктів харчування та торгівлі.


комплексне проектування та оснащення підприємств

Що таке комплексне оснащення підприємств харчування?

Це процес, що складається з кількох етапів. Кожен важливий, тож поговоримо про них.

Сфера громадського харчування складна тим, що потребує ретельного підходу. Грунтуючись на цьому, компанія Фуд-Еквіп готова запропонувати підприємцям і бізнесменам-початківцям підтримку в кожному питанні. Окрім підготовки проекту оснащення обладнанням підприємства харчування як самостійної послуги, ми пропонуємо комплексне рішення. Ви довіряєте нам, а ми виправдовуємо довіру до проектів підприємств харчування, які дозволять удосконалювати роботу та розвивати бізнес.

Спочатку, укладається договір з компанією. Попередньо подається заявка та очікується дзвінок менеджера. Обговорюються аспекти проекту, після чого підключається проектувальник. Проектування підприємств харчування - складний процес, який враховує попередньо обумовлені аспекти.

Для продуктивної роботи важливе раціональне оснащення приміщення обладнанням для харчування та вибір надійних та перевірених часом агрегатів та апаратів серед конкурентних брендів.Зазначити потрібно те, що замовники, які працюють із нами, економлять фінанси. Якщо до нас звертаються та укладається договір на комплексне оснащення професійним обладнанням, то проект готується безкоштовно. Компанія Фуд-Еквіп пропонує придбати обладнання для ресторанів та кафе, для кухонь інших клієнтів підприємств: готелів, барів, магазинів).


оснащення обладнанням для харчування

Варіанти проектів, які пропонує компанія.

Виходячи зі складності кожного типу торгових груп, слід звертати увагу і на різницю факторів. Щоб технологічний проект у громадському харчуванні допомагав прогресу підприємства, важливо сфокусувати увагу на таких аспектах.

  1. Якщо йдеться про оснащення ресторанів, то тут слід звернути увагу на те, що ця установа відрізняється магазином або баром. Облаштування приміщення в цьому випадку ґрунтується на пропонованому меню.
  2. Подібну ситуацію спостерігаємо і тоді, коли замовник оформляє договір на оснащення кафе, яке за цілями та завданнями схоже на ресторан.
  3. Щодо мало витратне за своєю специфікою – оснащення бару, яке не вимагає довгого списку кухонного приладдя та обладнання на своїй кухні. Тут враховується планування приміщення, але не мається на увазі великогабаритне обладнання. Конкретне рішення ґрунтується на особистісних побажаннях замовника.
  4. Якщо бізнес – це магазин.І тут оснащення магазину будується за принципом правильного розташування торгових груп. Правильне зонування простору та поділ на окремі ділянки дозволить покупцям правильно орієнтуватися, що позитивно позначиться на бізнесі.
  5. Обладнання кухні готелів та ресторанів обладнанням харчування відрізняється лише кількістю та видом обладнання, щоб обслуговувати замовлення в номерах.

обладнання для ресторанів та кафе

Взаємодія замовника та компанії

Ми кваліфікуємо себе як компанія комплексного оснащення і гарантуємо вам якість на кожному етапі роботи. Терміни виконання завдань, доступні ціни, професійний підхід – ось те, на чому ґрунтується робота компанії Фуд-Еквіп.


компания коплексного оснащения