Пароконвектомат професійний
Пароконвектомат - це сучасний продукт високих технологій та інженерної думки, що дозволяє готувати їжу з використанням кількох режимів: пари, конвекції та їх комбінації. На відміну від печей з інжекторним упорскуванням пари, пароконвектомат з турбіною не залежить від температури всередині печі та дозволяє готувати продукти на пару або варити їх за невисоких температур.
Сучасні шеф-кухарі не представляють роботу ресторану без цієї одиниці техніки, оскільки пароконвектомат дозволяє приготувати практично будь-який продукт: варити, смажити, випікати, підігрівати та багато іншого. Контроль процесу приготування продукту здійснюється за допомогою спеціального термощупу, який контролює температуру продукту та не дозволяє апарату "перепалити" або недоготувати продукт.
Більшість пароконвектоматів оснащені програмуванням, що полегшує процес приготування конкретних страв. Виготовляються вони з нержавіючої сталі різних розмірів та продуктивностей, від компактних на 3 рівні до більших на 10-20 рівнів, які підходять для використання з гастроємностями GH 1/1. У деяких моделях пароконвектоматів можна використовувати і листи розміром 600х400мм.
Не дивно, що без пароконвектомату не обходиться жоден ресторан, де важливі швидкість, якість та зручність приготування. Ця унікальна технологія дозволяє приготувати страви будь-якої складності з високою точністю та максимальною ефективністю, що є необхідною умовою для успіху у сучасній ресторанній індустрії.