Як вибрати кухонні виробничі столи
Виробничий стіл з полицею
Вибрати правильні кухонні робітники столи має важливе значення для ефективності кухні. Вони виробляються з безліччю різних розмірів і мають додаткові опції - нижня полиця, пристінний бортик, вбудована мийна ванна тощо; різних форм - квадратні, довгасті прямокутні, округлі. Якщо ви визначилися з конктретними вимогами до виробничого столу, вибрати модель буде простіше.
Що означає тип нержавіючої сталі?
Тип сталі – це номер, який можна побачити на нержавійці, та використовується разом зі стандартом. У цьому випадку вони позначають те саме - фактичний склад сплаву нержавіючої сталі.
Існує безліч марок нержавіючої сталі, але на нашому виробництві меблів з нержавіючої сталі використовуються дві марки: 304 та 430.
Сталі марки 300-ї серії більш стійкі до корозії, ніж 400-ї, тому що додатково містить нікель з високим вмістом хрому.
Нижня полиця робочого столу
Якщо з габаритними розмірами столу ви визначилися, подумайте про додаткові опції, які також доступні на виробництві столів.
Відкритий базовий варіант або з полицею?
Робочий стіл із полицею чи без залежить від ваших завдань. Наприклад, виробничий стіл без полиці буде вдалим вибором, якщо ви хочете розмістити під ним бак для вироблених відходів. Робочий стіл з полицею надає зручне місце для зберігання дрібної побутової техніки або контейнерів з їжею. Є моделі столів із пристінним бортиком.
Нижня полиця з оцинкованої або нержавіючої сталі
Щоб здешевити всю конструкцію виробничого кухонного столу, нижня полиця може бути виготовлена з оцинкованої сталі. Як правило, якщо полиця оцинкована, то й ніжки столу також виконані із оцинкованої сталі. Це досить популярне поєднання нержавіючої сталі та оцинковки у виробництві обробних столів.
Борти столу
Якщо стіл планується розмістити біля стіни, правильно купити стіл з бортом для захисту стіни від бризок. Також борти зручні під час очищення поверхні столу. Висота бортика може бути обрана індивідуально при розміщенні замовлення виробництва столів.
Типи кромок
- Прямий плоский кут. Такі столи зручно розміщувати по кілька в ряд.
- Закруглені краї.
Матеріал стільниці
Поліестер - така робоча поверхня столу добре підійде для м'ясних магазинів, кондитерських, м'ясних прилавків, цехів з обробки їжі.
Робочі столи з дерев'яною стільницею вибирають найчастіше пекарі для пекарень. Багато столів для пекарів мають по всьому периметру стільниці бортик, щоб борошно не прокидалося на підлогу під час роботи з тестом.
Додатки до столів
Виробничий стіл з мийкою
Столи з раковиною бувають дуже зручні у складі робочої станції.
Висувні скриньки. Стіл з ящиками під ним може допомогти зберегти інструменти, що часто використовуються, такі як ножі, рукавички, обробні дошки та інше завжди під рукою.
Нижні полиці. Це простий та зручний спосіб підвищити продуктивність вашої кухні. Нижня полиця - чудове місце для додаткового обладнання, витратних матеріалів та іншого.
⇑ Як вибрати слайсер для м'яса.