Обладнання для кондитерського цеху

Якщо ви плануєте відкрити свій кондитерський цех, то перше, що необхідно подбати, це про купівлю необхідного обладнання. Кондитерський виробничий процес включає безліч етапів, тому список необхідного обладнання може бути досить великим.

В першу чергу, вам знадобляться подова (ротаційна) піч, піч конвекційна, електрична або газова плита на 4 конфорки, кондитерська шафа, кілька видів спеціальних міксерів для тіста рідкої консистенції та для кремів, тістоміс, ваги, борошнопросівник та інше обладнання.

Також дуже важливо забезпечити свій кондитерський цех холодильним та морозильним обладнанням, професійними столами та стелажами, тісторозгортальними машинами та іншим пекарським приладдям.

Якщо ви спеціалізуєтеся на виробництві кондитерських виробів, то до списку необхідного обладнання можна додати станцію обмазки або обливу , тістовідсадну машину, дозатор тіста, млинець та інше.

Звичайно, вибір обладнання залежатиме від специфіки виробництва та розмірів вашого цеху. Але пам'ятайте, що якісне обладнання – запорука успішного бізнесу. Купуйте обладнання відомих світових брендів, таких як 3F Alimacchine (Італія), Bartscher (Німеччина), CAS (Корея), Cold (Польща), Cold Master (Італія), щоб бути впевненими у якості продукції та довговічності обладнання.

Якщо ви хочете заощадити на вартості обладнання, не варто купувати вживану техніку. Краще купувати нове обладнання у перевірених постачальників, які надають гарантію та безкоштовне обслуговування.

Починайте свій бізнес правильно, вибираючи якісне обладнання для кондитерського цеху. Замовте його вже сьогодні і забезпечте свій цех усім необхідним обладнанням для успішного виробництва!