Як вибрати поверхню для смаження
Діяльність успішного ресторану завжди спрямована на покращення досягнутих результатів та підвищення професійного рівня працівників. Важливу роль діяльності підприємств комунального харчування має сучасне і якісне устаткування. Стара техніка не відповідає сучасним вимогам і не дозволяє повністю задовольняти потреби клієнтів. На зміну такій техніці приходить нове сучасне обладнання, що дозволяє покращити процес та якість приготування їжі, підвищити продуктивність праці.
Ресторатори, які мають на озброєнні застарілі звичайні плити, розглядають можливість оновлення плити, і у них виникає проблема вибору. Успішний господар чудово розуміє, що сучасна поверхня для смаження спростить виробництво, підвищить продуктивність, заощадить час, енерго- і трудовитрати.
Як вибрати поверхню для смаження за характеристиками моделі
Поверхня для смаження являє собою універсальне обладнання для приготування страв з м'яса, риби, овочів та інших продуктів, аж до тіста, заснованих на процесі жаріння. Такі страви завжди користуються популярністю серед відвідувачів і мають високі смакові якості та приємний аромат.
Гаряча поверхня дозволяє приготувати в найкоротший термін. Універсальність та швидкість приготування – це характеристики, притаманні всім поверхням. Проте, в окремих моделях є свої особливості.З ними слід ознайомитися, щоб підібрати найбільш оптимальний варіант, який відповідає вашим завданням. Наприклад, електричні, простіші в експлуатації; з хворою площею дозволяють одночасно готувати велику кількість страв; невеликі за потужністю заощадять енергоносій.
Поверхні для смаження відрізняються:
- за встановленню (підлогові або настільні)
- за конструкційним особливостям (гладка, рифлена, комбінована, різного розміру)
- за енергоносії (газові від природного газу або балонного, електричні)
- за потужності та розмірами.
Для вибору поверхні для смаження необхідно враховувати особливості та розмір приміщення, асортимент продукції та кількість клієнтів.