Як вибрати міксер для молочних коктейлів
Після відкриття кафе, на кухню необхідно купити професійне обладнання. Щоб молочний коктейль вийшов смачним, для його приготування потрібно вибрати якісний міксер.
Молочні коктейлі люблять діти та дорослі, замовляють їх, незважаючи на пору року. Бувають вони різних смаків – ванільні, шоколадні, малинові, полуничні тощо. Такі коктейлі не лише втамовують спрагу, а й дарують радісні емоції на весь день. Приємно випити такий напій після смачної вечері. Для кафе буде недостатньо блендера, для цих цілей найкраще вибрати капітальний міксер, який має більші можливості.
Особливості вибору хорошого міксера для кафе
При виборі міксера слід враховувати те, що від того, наскільки грамотним буде підхід до цього питання, залежить якість та швидкість обслуговування клієнтів, які прийшли до кафе. Відвідувачі не люблять чекати довго, і якщо коктейль принесуть швидко, а його смак буде незабутнім, вони приходитимуть частіше, рекомендуватимуть його своїм друзям та знайомим.
Характеристики промислового міксера для виготовлення молочних коктейлів
Якісний міксер для молочних коктейлів вміщує всі властивості блендера і міксера. Такий пристрій здатний збивати і подрібнювати компоненти. Наприклад, для приготування шийка з За допомогою багатофункціонального міксера фрукти можна подрібнити, а потім додати трохи молока і морозива.Використовувати такий пристрій дуже просто.Для отримання молочного коктейлю достатньо закинути в міксер необхідні інгредієнти і включити пристрій в розетку.Найголовніше, міксер і його складові добре миються. від друга Корпус побутового може бути пластмасовим, а при виготовленні промислового міксера використовується нержавіюча сталь або метал Професійний міксер витримує великі навантаження через частого та тривалого використання.Вага апарату досить велика, десь близько 10 кг.
Вибір міксера для коктейлів у кафе
Поради щодо вибору міксера для збивання молочних коктейлів у кафе
Гарний міксер для збивання молочних коктейлів за правилами безпеки у виготовленні повинен мати сплави якісних матеріалів. Також варто враховувати продуктивність, яка може бути різною, залежно від того, яку потужність має двигун. Якісний міксер для приготування молочних коктейлів допоможе зробити багато смачних коктейлів за невеликий проміжок часу. Є кілька видів міксерів: одно-дво- і триріжкові, від чого залежить місткість апарату. Можна налаштувати швидкість та рукоятку спуску для кожної склянки.
Потрібно провести розрахунок склянок, які використовуються протягом години. Для точності розрахунків найкраще вести їх у літню пору. Ефективність та кількість ріжків вибирається залежно від результату розрахунку. Якщо кафе невелике, то може підійти міксер з одним ріжком, що збереже кількість енергії, що розтрачується, і кошти. Для великого приміщення найкраще підійде міксер на кілька ріжків, що забезпечить швидке та якісне обслуговування відвідувачів. Варто ще врахувати те, що склянка зі сталі підійде для подрібнення грубіших продуктів, а якщо беруться нетверді інгредієнти, підійде і пластиковий. Перед тим, як здійснити покупку міксера потрібно добре подумати, тому що ціна на міксер зі сталевою склянкою вище, ніж за пластиковий. Чи варто переплачувати, якщо заклад невеликий, купуючи дорогий міксер на кілька ріжків?
Знаючи всі особливості міксерів, порівнявши їх між собою, можна зробити правильний висновок і сміливо вирушати за придбанням такого чудового пристрою. Правильно підібраний міксер прослужить довго та приготування молочних коктейлів стане приємною та простою процедурою, а кафе успішним. Жоден відвідувач не зможе пройти повз!