Індукційні плити ТМ "Сквара Інновації"

У світлі останніх тенденцій зростання вартості енергоресурсів, конкуренції, жорсткої боротьби за клієнта, на український ринок професійного ХоРеКу вийшла нова інноваційна вітчизняна компанія - "Сквара Інновації".

Купити індукційні плити Сквара.

Індукційна плита Сквара
Індукційна плита Skvara Sif 2.4

Компанія "Сквара Інновації" представляє обладнання для сфери ХОРЕКУ власного виробництва - індукційні плити. Індукційні плити від "Сквара Інновації" - це не лише суттєва економія енергоресурсів, а й зручність експлуатації, покращення екології нашої країни. Компанією "Сквара Інновації" у виробництві індукційних плит використовуються сучасні інноваційні та енергоефективні технології.

Власна розробка компанії - професійна індукційна плита, має ціну вчетверо меншу за європейські аналоги.

Переваги для власника промислової індукційної плити Сквара

  1. Значна економія електроенергії. Високий ККД – понад 90%. Індукційна плита не вимагає розігріву конфорки, на відміну від плити з ТЕНами. Працює лише тоді, коли на конфорці знаходиться посуд.
  2. Час приготування їжі. Висока швидкість.1 л води на індукційній плиті закипає за 2,5 хвилини; на звичайній електроплиті – за 10-15 хвилин. Затримка з подачею готової страви клієнту може обернутися на його втрату. Висока якість обслуговування клієнта, що містить швидкість приготування та подачу готової страви у встановлені у сфері ХоРеКа стандарти часу, може бути забезпечена професійними індукційними плитами від ТМ Сквара.
  3. Новий рівень сучасного обладнання та його використання. Простота та зручність використання індукційної плити ТМ Сквара засновані на наступних пунктах:
    • Потужність робочої конфорки. Температура мінімальної до максимальної регулюється за секунди.
    • Безпека для персоналу. Немає посуду на конфорці – немає нагріву! Звідси відсутність будь-якої можливості отримати опік. При роботі відбувається незначне нагрівання склокераміки конфорки від посуду. Після вимикання конфорки поверхня швидко остигає.
      Крім безпеки персоналу, виключено підгоряння продуктів на поверхні індукційної плити. Це заощаджує час та зусилля персоналу, засоби на очищення поверхонь від продуктів, що підгоріли.
    • Кондиціонування приміщення. При використанні в технологічних процесах приготування їжі індукційних плит суттєво знижується рівень тепловіддачі, повітря в приміщенні сильно не нагрівається, отже, потрібні менші витрати на кондиціювання повітря.
    • Поверхня плити.Склокераміка використовується при виготовленні поверхні індукційних плит. Таку поверхню легко мити та чистити.

Технічні характеристики індукційних плит "Сквара"

  • Нержавіюча сталь завтовшки 1,5 мм марки AISI-304 використовується для виготовлення корпусу.
  • Корпус плити розроблений з високою жорсткістю, але водночас легким.
  • Склокерамічна робоча поверхня розміром 300х300 мм окремої інлукційної поверхні.
  • Пульт управління окремо для кожної конфорки.
  • Професійний індуктор.
  • Встановлено електричні деталі, які розраховані на роботу високого навантаження.
  • Автоматичне відключення конфорки за відсутності посуду на ній.
  • Мінімальний розмір посуду для індукційної плити "Сквара" 50 мм.
  • Навантаження на одну конфорку до 60 кг.