НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи

НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи

 НУБІП України - Лабораторія готельно-ресторанної справи

Приготування їжі - це процес, що вимагає точності та уваги до деталей, особливо у лабораторії приготування їжі. Перед нами стояло завдання укомплектувати лабораторію з новим обладнанням для приготування їжі для студентів кафедри готельно-ресторанної справи Національного університету біоресурсів та природокористування України. Наші фахівці виїхали на об'єкт та підготували технічне завдання для підведення комунікацій для подальшого підключення обладнання. На об'єкті було встановлено устаткування, яке дозволить проводити приготування їжі високому рівні.

  • Насамперед було встановлено ваги SW-5, які дозволять точно дозувати інгредієнти під час приготування їжі.
  • Для забезпечення зручних умов роботи в лабораторії були встановлені різні столи та полиці, серед яких: столи з бортом на полицю 600/700/850 техно 2, столи без борту на полицю 1500/700/850 техно 2 та різні навісні полиці.
  • Для приготування їжі було встановлено обладнання таких виробників, як Unox, Pizza Group і Sif.
  • Крім того, для вистоювання тесту була встановлена шафа розстійна Unox XEKPT08EUC,
  • а для заморожування продуктів – шафа морозильна EWT INOX GN650BT та холодильна шафа EWT INOX GN650TN.
  • Для приготування піци було встановлено тістоміс Pizza Group IFM10,
  • а для приготування страв на пару – пароконвектомат Unox XEVC0511E1R (лінія ONE) та піч пароконвекційна Unox XEFT04EUELDV.
  • Для смаження товарів було встановлено поверхню жарової ел. EWT INOX EFT73-2 та індукційна плита Sif 4.12. Важливим аспектом є ефективне керування процесом приготування їжі. Для цього ми використовували систему організації робочого місця, що дозволяє скоротити час для переміщення між обладнанням та ефективно використовувати простір лабораторії.
  • Для цього були встановлені підставки під пароконвектомат 750/773/850 техно 2 та стелаж на 4-х полицях 1000/600/1800 техно 2.
    Також для забезпечення безпеки та дотримання санітарних норм була встановлена притяжна витяжка з жироуловлювачами 1900/1100/400 техно 2 і витяжка острівна з жироуловлювачами 2200/2000/400 техно 2.
    Все обладнання було встановлено та підключено фахівцями нашої компанії ФУД Еквіп. Ми забезпечили грамотне підключення комунікацій, щоб обладнання працювало якнайкраще та відповідало всім вимогам клієнта. Наша компанія надає якісне та надійне обладнання для лабораторій приготування їжі, яке дозволяє виконувати роботу на високому рівні та дотримуватись усіх необхідних стандартів безпеки та санітарії.

Потрібна консультація щодо комплексного оснащення обладнанням?

Залишіть нам свій номер. Ми вам передзвонимо.

Інші проекти