Соковитискачі для професіоналів

Сучасні умови життя диктують певні правила, пов'язані з підтриманням доброго самопочуття та високого рівня працездатності людей. Сучасники все більше схиляються до правильного харчування та доброчесного способу життя. Від кількості вітамінів та якості вживаних, наприклад, напоїв залежить і самопочуття, і настрій людей. Соки завжди були популярні і у дітей, і у дорослих — сьогодні не виняток. Вони є джерелом корисних речовин, які життєво необхідні для підтримання хорошої фізичної форми та зовнішнього вигляду.

Сьогодні у тренді фреші, але й звичні пакетовані або бутильовані напої все також затребувані та популярні. Для масового виробництва соків як фруктових, так і овочевих необхідно якісне обладнання, яке називається просто соковитискач професійний . Хтось віддає перевагу самостійно приготовленому соку, а комусь до вподоби готовий продукт. Найголовнішим показником у магазинному товарі буде, звичайно ж, використання натурального вихідного продукту та відсутність шкідливих доповнень, здатних вплинути на самопочуття людини. Але, що приховувати, свіжоприготовлений продукт і смачніший, і приємніший, і корисніший.

Використання професійних соковитискачів — гарантія смачного та корисного продукту

У давнину прийнято було соки робити з фруктових або ягідних інгредієнтів - це були найпопулярніші напої, наприклад, з яблук, винограду, абрикосів, персиків, груш.Звичайно ж, не варто забувати і про всі улюблені томатний сік, який дуже смачний і корисний. Сьогоднішні виробники корисного напою пропонують скористатися новомодними овочевими, мангові, грейпфрутовими, апельсиновими, мультифруктовими, ягідними продуктами.

Для приготування фрешів у ресторанних закладах рекомендовано використовувати спеціальні агрегати. Такі соковижималки є професійним барним обладнанням https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/barnoe-oborudovanie і можуть бути представлені двома типами:

  • Універсальний зразок.
  • Для цитрусового вихідного матеріалу.

Універсальні соковитискачі ідеальні для напоїв із соковитих яблук, груш, абрикос, моркви, полуниць та інших натуральних продуктів. Вони не складні у своїй роботі, яка полягає у віджимі шуканого соку з плодів. Сік зливається в спеціальну ємність або склянку, а макуха (відхідна частина) виводиться назовні з протилежного боку апарата від носика, з якого ллється сік. Цитрусові агрегати призначені для соковиділення мандаринів, апельсинів та грейпфрутів. Вони оснащені конусоподібним механізмом, за допомогою якого відбувається основний процес.