Рисоварка гарантує найкращі страви на основі рису
Чому рисоварка - найкращий «шеф-кухар» з виготовлення страв із рису?
Приготувати відмінну страву на основі рису не так просто, як здається. Рисове зерно – воно особливе. Головне при варінні рису, зберегти оболонку зерна. Якщо оболонка ушкоджується, блюдо з рису склеюється в липку однорідну масу. Звичайно, можна перебувати біля каструлі, що стоїть на плиті, і «ловити момент», коли рис дійде до кондиції, а оболонка зерна ще не розірветься. Але людський фактор не завжди може опинитися на висоті. А відвідувачі кафе, або ресторану – публіка примхлива. Один раз не потрапили, і повна відставка, адже вибір різноманітних точок громадського харчування величезний.
Є вихід! Можна купити професійну рисоварку, і дати можливість "розумному" приладу виконувати функції кухаря з приготування правильного рису. Рис традиційно є черговим продуктом азіатської, зокрема японської кухні. Дивно, але японці внесли до нашої традиційної їжі таку страву, як суші. Суші-кафе, суші-бари та суші-ресторани стали черговими та улюбленими всіма точками громадського харчування. Приготування суші чи ролів – ціле мистецтво, у якому фундаментом є рис.Ось чому професійні прилади для приготування рису проектувалися в Японії інженерами, технологами та найкращими шеф-кухарями країни.
Дослідні ресторатори знають, як підвищити прохідність у своїх закладах. Рисоварка дасть якість і саме той смак страв з рису, який стане привабливим компасом для відвідувачів. Зазначимо, що їжа відіграє важливу роль життя сучасного суспільства. А суші-ресторани мають привабливу силу для багатьох гурманів. Декілька рисоварок замінять дорогу рекламу та заощадять чимало коштів власникам ресторанного бізнесу. Немає жодного кухонного приладу, який би порівнявся з рисоваркою у виготовленні найсмачнішого рису для суші, або ролів.
Пристрій, види та можливості.
За типом нагрівання рисоварки бувають: електричні, мікрохвильові та індукційні. Найбільш поширений варіант – автоматичні електричні рисоварки. Зазвичай це корпус у вигляді каструлі, по стінках та дну якого проведені нагрівальні елементи, так звані ТЕНи. Всередину корпусу міститься чаша з тефлоновим покриттям. У ній готуватиметься продукт. Зовні знаходиться дисплей, який керує процесом варіння.
При виборі професійної рисоварки важливо правильно підібрати ємність чаші. Наприклад, при чаші об'ємом 5,4 літра, можна приготувати 60 порцій рису. У дії кухаря входить: засипати всередину рис, залити водою, додати сіль-спеції та задати програму на пульті управління дисплея.У потрібний момент часу пристрій сам відключиться і перейде в режим підігріву. Рисоварка може працювати і з іншими крупами та продуктами, такими, як гречка, овочі, м'ясо, риба. Мати подібні пристрої на кухні будь-якої точки громадського харчування вигідно та престижно.
При виборі рисоварки відстежуємо такі фактори:
- На чаші мають бути мірні лінії.
- Якість тефлонового покриття - один із найважливіших факторів успіху.
- Автоматичний дисплей з таймером та програмами для різних страв.
Чому вигідно користуватися рисоваркою?
- Незмінно висока якість страви.
- Режим підігріву дозволяє зберігати свіжоприготовлений продукт протягом тривалого терміну.
- Щодо низькі ціни. Наприклад, німецькі рисоварки Saro дуже швидко окуплять свою вартість і приносять дохід.
- Рисоварка з успіхом стане найкращим партнером та помічником будь-якого шеф-кухаря на кухні кафе чи ресторану, а їжа буде бездоганно смачною та якісною.