Рисоварка – що це і в чому її плюси
Рис вважається однією з вибагливих у приготуванні культур навіть для кухарів зі стажем. На всіх звичних електричних або газових плитах, необхідно весь час контролювати процес приготування і стежити за тим, щоб він не розварився або не пригорів. Адже кухарі хороших ресторанів не повинні припуститися помилок, оскільки готова страва вважається візитною карткою, і її якість має відповідати рівню закладу.
Рисоварка - це обладнання нового покоління, яке дозволяє повністю виключити людське втручання у приготування такого вишуканого продукту. Функціональність використання цієї техніки мали можливість оцінити як великі заклади, ресторани, а й дрібні придорожні кафе і бари. І так ви ставите питанням: Що таке ця рисоварка? У чому секрет її технології? Які ще можливості її функціонування? І чи варто ця техніка того, що б вкласти в неї гроші, чи все ж таки простіше обійтися без цього придбання? Ми надаємо Вам повну, розгорнуту інформацію про нашу рисоварку, а які зробити з цього висновки, Ви вирішите самі.
Рисоварка: її можливості та пристрій
Електричне рисоварка - це найбільш затребуване обладнання серед професійних кухарів. Всі рисоварки, як правило, обладнані однаковим пристроєм, але мають різні ємності.Корпус пристрою виконаний у формі каструлі, по стінках і днищу якого рівномірно розташовані тени Чаша для приготування рису , яка вставляється в корпус, покрита тефлоном для запобігання пригоранню продукту.Праця пристрою регулюється або механічною, або електронною панеллю управління. , тому що все, що потрібно зробити, це всипати в чашу рис, залити його необхідною кількістю води і включити прилад.
Переваги електричної рисоварки:
- рис обов'язково вийде м'яким і водночас розсипчастим, тому що вода в чаші ніколи не доводиться до кипіння. Клієнт отримає ідеально приготовлену страву;
- протягом певного часу рис збережеться в гарячому стані, тому що після закінчення готування машина автоматично включить режим підігріву;
- доступна вартість пристрою. Якісне німецьке рисоварку може придбати не тільки великий заклад, але й підприємець-початківець;
- простість та легкість в експлуатації.
Підбиваючи підсумки, можна сказати, що присутність на кухні професійної електричної рисоварки дозволить спростити роботу персоналу та покращить якість готових страв. Вихід - задоволені та ситі клієнти, та зростання відвідуваності закладу.