Професійні посудомийки

На успішність закладів, що мають відношення до громадського харчування, впливають різні фактори, але є такі, що вважаються основними. Звичайно ж, ніхто не буде сперечатися, що завдяки спрямованості у поєднанні з асортиментом, розташуванням та прохідністю, наприклад, кафе можна досягти і популярності, і відвідуваності. Тільки існує одне «але», яке може переважити всі позитивні моменти і звести нанівець всі зусилля власників та персоналу. Ім'я йому – брудний посуд!

Вибір спеціального обладнання для підтримки інвентарю в чистому вигляді — справа непроста, яка потребує вдумливого підходу та знань, яка посудомийна машина для кафе https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/posudomoechnoe-oborudovanie підійде ідеально для конкретного закладу, пов'язаного з громадським харчуванням.

Правильний вибір посудомийки - гарантія чистоти інвентарю та посуду

У професійного посудомийного обладнання повинні обов'язково наявні характеристики, пов'язані зі зносостійкістю, потужністю та експлуатаційним терміном використання. У агрегатах для закладів, пов'язаних із громадським харчуванням, повинні враховуватися показники:

  • Швидкості здійснення миття елементів. Повноцінне професійне обладнання повинно мати максимально короткий робочий цикл, щоб під час пікових навантажень справлятися з великою кількістю брудного посуду та інвентарю.
  • Висока продуктивність.Не більше п'яти хвилин потрібно професійному апарату, щоб здійснити процес очищення повної касети, не тільки наповненої тарілками, склянками, чашками, але й більшим інвентарем.
  • тривалого експлуатаційного терміну використання. Професійним апаратам властивий максимальний термін служби, навіть за умови постійної роботи у цілодобовому режимі. Він обчислюється щонайменше п'ятьма роками роботи.

Для використання професіоналами пропонуються три основні зразки посудомийних апаратів, які представлені:

  • Фронтальними моделями. Всі посудомийні машини фронтальні https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/posudomoechnoe-oborudovanie/posudomoechnaia-mashina-frontalnoi-zagruzki являють собою компактні варіанти, які до того ж досить економічні і у витрачанні водного ресурсу, і електричної енергії. Вони ідеальні для закладів, де не більше ста посадочних місць.
  • Купольними зразками, які підійдуть для приміщень, місткість яких не перевищує 250 осіб. Апарати вважаються і місткими, і універсальними.
  • Туннельними варіантами, що стосуються розряду потужного та продуктивного обладнання.