Як вибрати професійну фритюрницю

Вибір професійних фритюрницьДля того, щоб робота їдальні, ресторану, кафе або інших місць громадського харчування була успішною, необхідна наявність на їхній кухні сучасного продуктивного обладнання. Різні типи обладнання дають можливість вибору установки відповідно до потреб виробництва. На формування концепції закладу впливають сучасні течії. Справжні профі в кулінарній області зобов'язані знати, як вибирати професійну фритюрницю, оскільки така техніка дуже потрібна в галузі виробництва швидкої та недорогої їжі. А ще з її допомогою можна готувати смачні страви з різноманітних продуктів, а не лише всесвітньо відому хрустку картоплю.

Поради фахівців при виборі професійної фритюрниці

Для того, щоб правильно визначитися з параметрами, яким має відповідати певна модель даного обладнання, слід врахувати багато факторів: площу та інтер'єр приміщення, кількість клієнтів, особливості процесу виробництва тощо. Поради фахівців у питаннях вибору професійної фритюрниці допоможуть придбати модель, оптимальну і за ефективністю, і за ціною.

Параметри обладнання, на які слід звертати увагу

  • Продуктивність моделі та швидкість роботи покаже кількість часу, витрачену на приготування порції картоплі фрі. Для професійних моделей це 5-7 хвилин.
  • Обладнання, виготовлене з нержавіючої сталі, стійке до механічних пошкоджень.
  • Виконання обладнання має бути високої якості.
  • Значно полегшує роботу присутність таймера.
  • Модель, укомплектована двома чашами, дає можливість приготувати кілька страв.
  • У сучасному оснащенні є функція автоматичної підтримки температурних показників у певному режимі.
  • Регулювання температури, за якого враховується найбільший робочий показник для олії.
  • Якщо обладнання частково розуміється, то можна якісно очистити всі його складові.

Перед вибором професійної фритюрниці слід звернути увагу на об'єм чаші. Маленької ємності цілком вистачить для невеликого бару чи кафе. А в тому випадку, коли ви відразу готуватимете кілька порцій, зупиніть вибір на модель, у якої чаша об'ємом від 3 літрів.