Як вибрати контактний гриль
Інноваційне обладнання кухонь сучасного громадського харчування помітно прискорює процес приготування їжі, урізноманітнить асортимент страв та покращує їх смак, дозволяє оптимізувати витрати людських сил. Український бізнес готовий надати власникам кафе та ресторанів відмінні високотехнологічні пристрої як широко відомі, так і нові перспективні моделі. Правильний вибір популярного професійного контактного гриля відповість на актуальні запити з боку споживачів. Одночасно громадське харчування зможе внести значні зміни до концепції забезпечення населення приготовленою поза домом їжею. Національні страви стануть кориснішими, з'являться нові цікаві варіанти зі світової практики - розраховані на повсякденність та вишукані на випадок банкету.
Технічні новинки гарантовано підвищують якість їжі у доступних закладах та збільшують приплив клієнтів. Це стосується не лише ресторанів, а й рядових вуличних точок. Отже, пошук хорошого контактного гриля відкладати не можна, інакше вас обженуть конкуренти.
Кілька корисних порад щодо придбання товару
Зрозуміло, що першим питанням для бізнесмена завжди буде ціна притискного гриля. Нікому не хочеться переплачувати за бренд, якщо є дешева та якісна альтернатива.Давайте розглянемо інші важливі критерії ефективності при покупці цього просунутого винаходу для кухні:
- кращим матеріалом гриля є нержавіюча сталь, оскільки вона міцна, довго зберігає відмінні експлуатаційні властивості, стійка до подряпин і падінь, обходиться дуже скромною турботою з боку персоналу;
- жаркова поверхня пристрою має бути виготовлена з чавуну посиленої формули;
- якщо в грилі обидві притискні панелі нагріваються, прилад набагато ефективніше справляється з приготуванням їжі та економить електроенергію;
- моделі з можливістю регулювати температуру зручніше у роботі;
- високотехнологічні грилі здатні автоматично стежити за силою тиску верхньої пластини, що полегшує експлуатацію приладу та дозволяє готувати страви різної рецептури;
- силіконові ручки пристрою мінімізують кількість опіків персоналу та при належній обережності гарантують повну безпеку користування обладнанням; Серед додаткових комплектуючих гриля обов'язково зверніть увагу на корисний піддон, куди стікає жир, ця деталь помітно полегшує догляд за приладом та кухонними меблями.
Вибір високотехнологічної новинки краще здійснювати, користуючись консультацією фахівців у галузі обладнання для громадського харчування. Експерти допоможуть знайти потрібну модель. Дуже важливою характеристикою контактного гриля є його універсальність. Є два типи пристрою, що відрізняються гарячими поверхнями. В одному випадку вона рифлена, в іншому – гладка.Вимагайте у виробників третій варіант гриля, що поєднує обидві можливості. Саме комбінований агрегат готує максимум різних страв, не втрачаючи їхньої якості.