Як вибрати чебуречницю
Якщо у вас виникли проблеми при виборі чебуречниці, то вам варто скористатися допомогою професіоналів. Добре підібране обладнання не тільки спростить технологічний процес, але й радуватиме око, залучаючи нових клієнтів до вашого закладу. Бажаєте збільшити асортимент гарячих страв швидкого приготування, що подаються, а може, бажаєте готувати на увазі у клієнтів? За допомогою універсальної чебуречниці ви можете готувати картоплю фрі, беляші, коржики, пиріжки. Використовувати в приготуванні можна найрізноманітнішу начинку. Придбання універсальної чебуречниці заощадить вам безліч нервів, а головне грошей.
Вибираємо оптимальну чебуречницю
Чебуреки дуже поширена страва: їх готують і у звичайних заводських їдалень, і в придорожніх кафе, і в елітних ресторанах. Вибравши універсальний апарат із приготування чебуреків, ви зможете готувати їх на публіці, перетворивши готування на шоу. Клієнти будуть раді бачити процес готування та використовувані інгредієнти. При виборі чебуречниці зважте на наступні моменти:
- обсяг чаші. При підборі обсягу чаші слід врахувати потік відвідувачів вашого закладу та можливість його збільшення, оптимальна ємність від 5 літрів;
- конструктивною відмінністю чебуречниці від фритюрниці є наявність ґрат з нержавіючої сталі замість сітки.Така конструкція призначена для смаження виробів із тіста. За необхідності чебуречницю можна використовувати як фритюрницю, тільки потрібно придбати окремо сітку;
- найвища якість складання та використовуваних матеріалів, зокрема нержавіючої сталі, гарантує тривалий термін служби обладнання. Нержавіюча сталь, як матеріал, стійка до корозії, перепадів температури, має високу міцність.
Зазвичай універсальні чебуречниці мають захисний термостат, що є знаком високої якості. Також варто звернути увагу на наявність необхідних сертифікатів відповідності та безпеки. Важливим фактором при виборі є зручність експлуатації та обслуговування.