Барні блендери
Будь-якому закладу, пов'язаному із громадським харчуванням, але особливо тому, в меню якого входять не просто напої, а саме коктейлі, потрібне додаткове обладнання. Воно стане незамінним помічником у приготуванні напоїв зі складною структурою з кількох інгредієнтів, що складають барну картку.
Професійне обладнання полегшує процес приготування популярних коктейлів та допомагає урізноманітнити їх асортимент. Придбаний блендер для коктейлів https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/barnoe-oborudovanie/blender зручний і не займає багато місця. Його функціональність залежить від різних параметрів, але ціль у нього одна - отримання шуканого напою зі складною структурою.
Використання коктейльних блендерів - гарантія смаку та раціональності
Блендерам в індустрії, пов'язаній із громадським харчуванням, відводиться особливе місце. З їх допомогою можна створювати коктейльні шедеври з використанням алкоголю та отримувати всім добре відомі «Маргарити», «Дайкірі» та інші аналогічні прохолодні слабоалкогольні напої. Для того, щоб придбати блендер, як і все інше обладнання для бару https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/barnoe-oborudovanie приносило максимальну користь, необхідно до його вибору підходити з позиції практичності та раціональності.В обов'язковому порядку слід звертати увагу на фактори, що свідчать про:
- Показники, пов'язані з місткістю ємності для здійснення процесу змішування.
- Матеріал виготовлення чаші для збивання.
- рівні потужності блендера.
- Показники швидкісних робочих режимів.
- Програмований функціонал.
Насамперед необхідно визначитися з розмірами робочої ємності для основного робочого процесу, оскільки саме від неї залежатиме обсяг одержуваного напою за один раз. Якщо бар орієнтований на максимальну кількість, наприклад охолоджених коктейлів, то, природно, свій вибір потрібно зупинити на моделі з максимальним розміром ємності для змішування. Як варіант, можна придбати зразок у двох чашах, які пропонуються у спеціалізованих магазинах.
Замислюючись про те, який апарат ідеально підійде для закладу, наприклад, у вигляді бару, варто пам'ятати, що блендер, а саме його чаша, наповнюються лише на дві третини об'єму, щоб напій, що змішується, не переливався з ємності.