М'ясорубки професійні, огляд

Електром'ясорубкаЯкщо відкривається кафе швидкого харчування, кулінарія або супермаркет На якому планується відділ м'яса та м'ясних напівфабрикатів, то постає закономірне питання покупки професійного обладнання для кухні. Насамперед, це стосується вибору м'ясорубки.

До вашої уваги, представлена ​​професійна кухонна техніка в нашому інтернет-магазині, продукція від найкращих італійських брендів.

Оптимальний вибір м'ясорубок за технічними характеристиками, гнучка цінова лінійка на якісне та потужне обладнання. Компанія спеціалізується на пропозиціях електротехнічного обладнання для закладів громадського харчування різного масштабу. Відрізняється продукція виключно європейською якістю, що забезпечує вам надійну, професійну та довготривалу роботу.

В огляді продукції магазину, м'ясорубки професійного призначення.

Промислове обладнання дозволяє переробляти свіже та заморожене м'ясо у великих обсягах та в інтенсивному режимі. Ключові фактори, що впливають на вартість професійного обладнання, це продуктивність та потужність, комплектація, додаткові функції.

Яка продуктивність і як з нею визначитися?

Продуктивність професійної м'ясорубки вимірюється у швидкості переробки ваги м'яса на годину.Середній діапазон від 75-85 кг/год для низьких навантажень, наприклад, для переробки всього пару десятків кілограм м'яса на добу, такий номінал продуктивності буде оптимальним.

Для кафе, їдалень, супермаркетів, баз відпочинку найбільшого поширення набули м'ясорубки продуктивністю від 120 до 300 кг/год. Цей вид кухонного обладнання може бути як вид самостійного функціонального пристрою, або бути в комплекті у складі кухонної машини.

Для забезпечення безперервного виробництва м'ясних виробів, переробки м'яса, наприклад, для заводу використовуються потужні м'ясорубки напольного типу. Їхній діапазон продуктивності від 500 до 1000 кг м'яса на годину.

Комплектація професійної техніки для переробки м'яса.

В огляді представлені моделі у різноманітній комплектації від стандартної до комплектації повний унгер. Повний унгер – це підрізний ніж, два двосторонні ножі, шнек, великі та дрібні грати, така комплектація призначена для потужних професійних м'ясорубок, які встановлюються в місцях громадського харчування з високою прохідністю.

Нині на кухні, кухарі керуються правилом подвійної переробки фаршу. У разі стандартної комплектації або напівунгер – процес приготування м'яса ускладнюється та затягується. Якщо використовувати повний унгер, час приготування скорочується вдвічі.

Правила роботи з професійною м'ясорубкою

Незалежно від потужності та продуктивності правильна експлуатація та фіксація елементів з'єднання, перше, на що впливає довговічність та ефективність роботи.У зборі ніж повинен щільно прилягати до шнека м'ясорубки.

Невеликі відхилення у фіксації можуть призвести до попадання фрагментів м'яса або кісток, що швидко виведе з ладу агрегат і позначиться як фарш (м'ясо буде виглядати не меленним, а стовченим). Бажано, вибирати м'ясорубки зі змінними ножами, їх легко замінити та продовжити процес переробки.

Будь-яка м'ясорубка професійного призначення вимагає технологічної перерви, не можна експлуатувати в безперервному режимі, щоб не допустити перегрівання двигуна. Не допустима робота електричної м'ясорубки на холостому ходу, це прискорює зношування деталей, швидше відбувається перегрів двигуна. Фахівці рекомендують перевіряти чистоту олії в редукторі, щоб уникнути швидкого зношування шестерень редуктора.

Запуск та першу налагодження рекомендується довірити фахівцями, від правильного налаштування та встановлення обладнання залежить подальша робота обладнання.