Льодогенератори

Ведення бізнесу, пов'язаного з громадським харчуванням, передбачає велику кількість факторів, які здатні вплинути на успішність всього починання. Звичайно ж, варто враховувати і навченість персоналу, і спрямованість самого закладу з цікавим та різноплановим меню, і маркетингові «справи», і, звичайно ж, наявність необхідного обладнання. Всі апарати та агрегати можна умовно розділити на дві основні групи: пристрої «необхідного і достатнього» ряду, без яких неможливе здійснення, наприклад, кулінарних процесів та додаткової категорії, яка або спрощує основний процес, або допомагає зробити щось, що виходить за нього. рамки.

Так, наприклад, льодогенератор промисловий https://food-equip.com.ua/ua/shop /category/holodilnoe-oborudovanie/ldogenerator забезпечує заклад, пов'язаний з громадським харчуванням або виробництвом харчових продуктів льодом, який їм необхідний. Холодний продукт знаходить застосування в різних місцях у вигляді кафе, ресторанів і барів, де він потрібен для отримання прохолодних напоїв. У супермаркетах та магазинах він використовується для викладання та зберігання продуктів, представлених свіжомороженою рибою та морепродуктами. На сьогоднішній день, можна придбати готовий харчовий лід, який розфасований і готовий до вживання, але набагато зручніше та практичніше мати власний професійний льодогенератор.

Льодогенеруючі апарати — гарантія раціональності

Наявність власної машини, здатної виробляти крижаний продукт, дозволяє розширювати горизонти, пов'язані з асортиментом, наприклад барної карти, включаючи коктейльний список. Використання льоду з власного агрегату дає можливість готувати напої холодного переліку з додаванням і кави, і какао, і смузі, і фрешів. Льодогенератори, як і все промислове холодильне обладнання https://food-equip.com.ua/ua/shop/category/ holodilnoe-oborudovanie дуже практично.

У закладах, пов'язаних із громадським харчуванням, використовуються продукти у вигляді:

  • Циліндричного зразка. Сама назва свідчить про форму продукту, що має круглі перерізи та різні розміри. Циліндричний лід є ідеальним для напоїв довгої дії, оскільки він здатний охолодити напій на тривалий час.
  • Луска льоду.
  • гранульований тип. Цей зразок «крижаного» продукту є основним елементом для викладання рибних елементів і представників категорії морепродуктів, а також використовується при сервіруванні, що стосується «шведського столу» або салат-барів.
  • Конусного зразка. Продукт аналогічний циліндричному льоду і може. Завдяки своїм розмірам та формі, надовго зберігати напої холодними.